19 ธันวาคม 2557 โรงแรม อิสติน แกรนด์ ถนนสาทร กรุงเทพฯ การเพิ่มมูลค่าของทรัพยากรการเกษตรและชีวภาพ ในสองทศวรรษข้างหน้า น.สพ. รุจเวทย์ ทหารแกล้ว ผู้ช่วยกรรมการผู้จัดการใหญ่ ศูนย์วิจัยและพัฒนา เครือเบทาโกร “ยุทธศาสตร์การพัฒนาวิทยาศาสตร์ชีวภาพสู่อุตสาหกรรมเกษตรและอาหารในศตวรรษที่ 21”
What is Value-added Agriculture ? 2/21
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 3/21
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 4/21
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 5/21
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 6/21
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 7/21 Blood ACE Inhibitor Comb Hyaluronic acid Egg Lysozyme, Ovalbumin Other bioactive peptides
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 8/21
Drivers of Value-added Agriculture 9/21
Drivers of Value-added Agriculture 10/21
Drivers of Value-added Agriculture 11/21
Future direction 12/21
Future direction 13/21
Future direction 14/21 ture=player_detailpage
Future direction 15/21
Future direction 16/21
Future direction 17/21
Future direction 18/21
Future direction 19/21
Future direction 20/21
Key success factor 21/21 Clear direction Strategies Effective execution ImplementationContinuation Just Do It!
QUALITY FOR LIFE Thank you for your attention