ดาวน์โหลดงานนำเสนอ
งานนำเสนอกำลังจะดาวน์โหลด โปรดรอ
ได้พิมพ์โดยSairung Sanya ได้เปลี่ยน 9 ปีที่แล้ว
1
19 ธันวาคม 2557 โรงแรม อิสติน แกรนด์ ถนนสาทร กรุงเทพฯ การเพิ่มมูลค่าของทรัพยากรการเกษตรและชีวภาพ ในสองทศวรรษข้างหน้า น.สพ. รุจเวทย์ ทหารแกล้ว ผู้ช่วยกรรมการผู้จัดการใหญ่ ศูนย์วิจัยและพัฒนา เครือเบทาโกร “ยุทธศาสตร์การพัฒนาวิทยาศาสตร์ชีวภาพสู่อุตสาหกรรมเกษตรและอาหารในศตวรรษที่ 21”
2
What is Value-added Agriculture ? 2/21
3
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 3/21
4
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 4/21
5
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 5/21
6
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 6/21
7
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 7/21 Blood ACE Inhibitor Comb Hyaluronic acid Egg Lysozyme, Ovalbumin Other bioactive peptides
8
What is Value-added Agriculture ? Science, Technology & Innovation 8/21
9
Drivers of Value-added Agriculture 9/21
10
Drivers of Value-added Agriculture 10/21
11
Drivers of Value-added Agriculture 11/21
12
Future direction 12/21
13
Future direction 13/21
14
Future direction 14/21 https://www.youtube.com/watch?v=bkbLVamdUEY&fea ture=player_detailpage
15
Future direction 15/21
16
Future direction 16/21
17
Future direction 17/21
18
Future direction 18/21
19
Future direction 19/21
20
Future direction 20/21
21
Key success factor 21/21 Clear direction Strategies Effective execution ImplementationContinuation Just Do It!
22
QUALITY FOR LIFE Thank you for your attention rutjawate@betagro.com
งานนำเสนอที่คล้ายกัน
© 2024 SlidePlayer.in.th Inc.
All rights reserved.